Välkommen till Göteborgsklinken - För en bättre hälsa
Vi erbjuder omfattande hälsokontroller som inte bara ger dig en ögonblicksbild av din nuvarande hälsa, utan också möjligheten till professionell uppföljning med våra erfarna läkare. Oavsett om du söker förebyggande vård eller djupare insikter i din hälsostatus, är vårt mål att ge dig verktygen och stödet du behöver för att leva ett hälsosammare liv. På Göteborgskliniken står du i centrum, och tillsammans arbetar vi för att förbättra och bevara din hälsa. 

Våra populära hälsokontroller

Basala Hälsokollen

Täcker allt från kolesterol och sköldkörtel till blodstatus och levervärden, vilket ger en bred översikt och tidig upptäckt av vanliga hälsoproblem. Detta är ett essentiellt steg för att säkerställa din hälsa och förebygga framtida sjukdomar.

595kr

Mellan Hälsokollen

En fördjupad analys av sköldkörteln, njurarna och blodsockret, och inkluderar PSA-test för män 50-75 år. Denna koll ger en detaljerad hälsobild för att tidigt upptäcka och hantera viktiga hälsorisker.


895kr

Stora Hälsokollen

Erbjuder en grundlig analys av kroppens alla huvudsystem, inklusive omfattande tester för kolesterol, vitaminer, och inflammation. Med 41 hälsomarkörer ger denna koll en detaljerad bild för proaktiv hälsostyrning och sjukdomsförebyggande.

1295kr

Inför din provtagning

Här kan du läsa mer om din hälsa

Vi erbjuder viktminskning med hjälp av läkemedel för personer med BMI över 30, eller BMI över 27 med riskfaktorer. Behandlingen börjar med Stora Hälsokollen, följt av regelbundna läkarbesök och användning av läkemedel. Boka din tid online idag

Läs mer

Testosteron Replacement Therapy (TRT) behandlar lågt testosteron, vilket kan orsaka trötthet, låg sexlust och muskelsvaghet. TRT ges via injektioner eller gel. Boka en hälsokontroll hos Göteborgskliniken för att se om TRT är rätt för dig.

Läs mer

Testosteron är viktigt för muskler, benmassa och sexuell funktion hos både män och kvinnor. Låga nivåer kan orsaka minskad lust och muskelmassa; höga nivåer kan leda till ökad lust och kroppsbehåring.

Läs mer

Upptäck rubbningar och brister med en hälsokontroll. Våra paket är anpassade efter dina behov, från basala hälsokoller till omfattande tester. Få personliga utlåtanden från läkare och boka uppföljning vid behov. Välj din hälsokontroll och boka tid idag!

Läs mer
Kontakta oss

Göteborgskliniken

 
Adress

Södra Allegatan 12

413 01, Göteborg

Sverige

Mail
Telefon