Collagen remodelling

(Hudföryngring och kollagen reproduktion)

Vi erbjuder effektiva och bekväma Harmony XL-Pro -behandlingar för att förbättra din hudhälsa.

Harmony XL Pro är en avancerad teknik för kollagen reproduktion som nu erbjuds av oss på Göteborgskliniken. Behandlingen använder laser och ljusenergi för att öka hudens naturliga kollagenproduktion, vilket kan leda till en förbättrad hudtextur, minskning av fina linjer och rynkor, och ökad fasthet och elasticitet i huden.

 

Hur går det till?

Under behandlingen appliceras en gel på huden och en laserkälla riktas mot huden. Lasern skapar mikroskopiska hål i huden som utlöser en kollagenproduktionsrespons i huden.

För bästa resultat behövs mellan 3-5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Det är den tid som krävs för att huden ska hinna återhämta sig mellan varje behandling.

Behandlingen är säker och skonsam för alla hudtyper, och våra patienter upplever vanligtvis minimal smärta eller obehag. Det är heller ingen återhämtningstid efter behandlingen och man kan oftast återgå direkt till sina vardagliga sysslor.

 

Resultat

Behandlingen ska leda till förbättrad hudtextur, minskning av fina linjer och rynkor, och ökad fasthet och elasticitet i huden. Den ger långvariga resultat som kan fortsätta att förbättras över tid. Kom ihåg att resultaten alltid är individuella och därför varierar från individ till individ.

Vi erbjuder också andra skönhetsbehandlingar och medicinska tjänster för att hjälpa dig att uppnå en friskare och mer ungdomligt utseende.
På Göteborgskliniken skäddarsyr vi en behandlingsplan baserat på din behov och önskemål. Vi har utbildad personal för att ge dig den bästa möjliga vården.

Boka en tid för en personlig konsultation hos oss idag!

Collagen remodelling

(hudföryngring och kollagen reproduktion)

Harmony XL Pro är en avancerad teknik för collagen remodellering som nu erbjuds av Göteborgskliniken. Behandlingen använder laser och ljusenergi för att öka hudens naturliga kollagenproduktion, vilket kan leda till en förbättrad hudtextur, minskning av fina linjer och rynkor, och ökad fasthet och elasticitet i huden.

Läs mer

Under behandlingen appliceras en gel på huden och en laserkälla riktas mot huden. Lasern skapar mikroskopiska hål i huden, vilket utlöser en kollagenproduktionsrespons i huden. Detta kan leda till en förbättrad hudtextur, minskning av fina linjer och rynkor, och ökad fasthet och elasticitet i huden.

Eftersom behandlingen ökar kollagenproduktionen i huden är resultaten långvariga och kan fortsätta att förbättras över tid. Behandlingen är säker och skonsam för alla hudtyper, och patienterna upplever vanligtvis minimal smärta eller obehag. Det finns heller ingen återhämtningstid efter behandlingen.

Göteborgskliniken erbjuder Harmony XL Pro-behandlingar för collagen remodellering. Patienterna kan boka en tid för en personlig konsultation och skräddarsydd behandlingsplan, baserat på deras unika behov och önskemål. Kliniken har utbildad personal för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Genom att välja Göteborgskliniken för Harmony XL Pro-behandlingar kan patienterna få en effektiv och bekväm behandling för att förbättra sin hudhälsa. Kliniken erbjuder också andra skönhetsbehandlingar och medicinska tjänster för att hjälpa patienterna att uppnå en friskare och mer ungdomlig utseende. Räkna med att det behövs mellan 3-5 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Resultat är individuellt och varierar från individ till individ.

Priser

Ansikte eller hals

2 000 kr

 

Ansikte och hals

3 000 kr